Reteta zilei: Supa cu perisoare de vita
PrinteazaSupa cu perisoare de vita din: vita, branza rasa, patrunjel, morcov, telina, usturoi, rosie, paste, supa, focaccia, seminte de ardei iute.
Ingrediente:
- 200g carne de vită tocată
- 2 linguri branza rasă
- 1/3 cană patrunjel, tocat
- 1/3 ceasca morcov, tocat
- 1 radacina țelină
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 roșie
- 1 cană paste
- 1 l supa
- focaccia
- Un vârf de cuțit de semințe de ardei iute
Mod de preparare:
Se fierb 600ml apa. Se încălzește o lingură de ulei de măsline într-o oală pe foc mediu.
Gatiti telina, usturoiul si morcovul timp de 5 minute.
Se adaugă apă fierbinte, supa, și rosia. Lăsați amestecul la fiert.
Într-un castron, se amestecă împreună carnea tocată de vită și 2/3 din pătrunjel.
Se adauga 2 linguri de brânză rasă și semințele de ardei iute, dupa gust.
Se adauga jumătate linguriță de sare și piper proaspat macinat.
Formati perisoare.
Adăugați pastele in supa si se fierb timp de aproximativ 10 minute.
Se încălzește o lingură de ulei într-o tigaie.
Gatiti perisoarele pe toate partile.
Porniți cuptorul la 100 ° C pentru a încălzi focaccia.
Adaugati perisoarele in supa in ultimele 5 minute de fiert.
Se serveste cu o brânză, pătrunjel si focaccia.
Supa cu perisoare de vita
Pofta buna!
Mi-ai facut pofta de o supa cu perisoare
Moooaaa, ce bine arata
Vreau si eu din supa cu perisoare 🙂 Macar o portie
Imi place supa cu perisoare, insa as incerca sa fac perisoarele cu carne de porc. De altfel se stie, carnea de porc este mult mai gustoasa si presupun ca si supa cu perisoare o sa iasa mai gustoasa