Reteta zilei: Sufleu de dovlecei

Printeaza

O reteta de sufleu de dovlecei din: dovlecei, branza, oua, ardei gras, ceapa, usturoi, amidon de porumb, sare si piper.

Sufleu de dovlecei

Ingrediente:

  • 5 dovlecei
  • 100 g branza rasa
  • 2 oua
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 lingurite amidon de porumb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dovleceii taiati cubulete se calesc in putin ulei.

Sufleu_de_dovlecei

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se pun intr-un castron peste care se adauga branza rasa, ouale, dovleceii, amidonul de porumb si bineinteles cateii de usturoi. Legumele se condimenteaza cu sare si piper.

Sufleu_de_dovlecei_05

Compozitia este pusa intr-o tava de cozonac si se introduce la cuptor pentru 35 minute la foc moderat. Cand sufleul este gata se serveste insotit de sos alb.

Sufleu_de_dovlecei_07

Sufleu de dovlecei

Sufleu de dovlecei

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesant sufleul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.