Sufleu cu grapefruit si iaurt 

Printeaza

Sufleu cu grapefruit si iaurt din: grepfrut, iaurt, frisca, gelatina, zahar.

Ingrediente:Sufleu cu grapefruit si iaurt

  • 1 grepfrut
  • sucul de la 1 portocală
  • 130 g iaurt natural
  • 100 ml frişcă lichidă
  • 12 g gelatină
  • 1 lingură zahăr tos
  • 1 lingură zahăr vanilat
  • 120 ml apă caldă

 

Mod de preparare:

Inmoi gelatina în apa caldă şi pui amestecul la foc mediu. Amesteci continuu până aduci compoziţia la punctul de fierbere. O iei de pe foc şi o laşi să se răcească.

Descojeşti grepfrutul şi-l tai cubuleţe. Baţi cu mixerul iaurtul cu sucul de portocale şi zahărul tos şi cel vanilat, apoi dai compoziţia la frigider.

Mixezi frişca lichidă până devine cremoasă. Peste amestecul de iaurt tomi gelatina şi amesteci până se omogenizează. Adaugi şi frişca bătută şi încorporezi.

Pregăteşti 8 forme de brioşe în care pui bucăţele de grepfrut şi torni crema de iaurt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.