Reteta zilei: Suc de pepene

Printeaza

Suc de pepene din: pepene verde, apa minerala, suc de pere, busuioc.

 

Suc_de_pepene_04

Ingrediente:

  • 1/2 pepene verde fără semințe
  • 2 cani de apa minerala
  • 3/4 ceasca de suc de pere
  • 1/4 ceasca frunze de busuioc proaspăt

 

 

 

Mod de preparare:

Procesati pepenele la blender, strecurati printr-o strecuratoare cu ochiuri mici, se toarnă sucul de pepene verde într-un recipient mare.

Adăugați frunzele proaspete de busuioc și cu o lingura de lemn presati busuiocul.

Suc_de_pepene

Se incorporeaza apă minerală si sucul de pere, amestecati si serviti imediat.

Suc_de_pepene_02

Suc de pepene

Suc_de_pepene_05

 

Savurati!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Suc de ananas cu ghimbir

Suc de ananas cu ghimbir

Suc de ananas cu ghimbir din: ananas, castravete, ghimbir, portocala. Ingrediente: 1 ananas, decojit, taiat bucati 1 castravete 1 bucatica ghimbir proaspat, decojit 1 portocala     Mod de preparare: In storcatorul de fructe puneti ananasul, castravetele si ghimbirul si procesati. Puneti intr-un recipient, adaugati suc de portocala si amestecati bine sa se combine. Dati la […]

 

Suc de spanac

Suc de spanac

Suc de spanac din: rosii, apio, spanac, sare, piper. Ingrediente: 4 roşii 2 tije de apio 3 mâini de spanac 1 vârf de sare neiodată 1 vârf de piper   Mod de preparare: Se spală 4 roşii, 2 tije de apio şi 3 mâini de spanac. Se taie roşiile în bucăţi mai mici, pentru a […]

Suc de ghimbir

Suc de ghimbir din: apa, zahar, ghimbir, lamai. Ingrediente: 240 ml apă 200 g zahăr 1 pliculeţ zahăr vanilat Bourbon 2 bucăţi ghimbir 6 lamai     Mod de preparare: Se pun pe foc 240 ml apă, 200 g zahăr, 1 pliculeţ zahăr vanilat Bourbon şi 2 bucăţi ghimbir tăiate rondele. Se dă într-un clocot, […]

 

 

Suc de spanac si apio

Suc de spanac si apio

Suc de spanac si apio din: rosii, apio, spanac, sare, piper. Ingrediente: 4 roşii 2 tije de apio 3 mâini de spanac sare si piper   Mod de preparare: Se spală 4 roşii, 2 tije de apio şi 3 mâini de spanac. Se taie roşiile în bucăţi mai mici, pentru a putea fi introduse în gura […]

 

 

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.