Reteta zilei: Sos de branza cu sofran

Printeaza

Sos de branza cu sofran din: sofran, crema de branza, ceapa verde, busuioc, sare, piper, legume proaspete.

Ingrediente: 

 

 

Mod de preparare:

Puneti 1 lingura apa calda intr-un bol si presarati sofranul.

Lasati la infuzat 3-4 minute, amestecand ocazional.

Amestecati crema de branza si incorporati sofranul, apoi omogenizati.

Adaugati verdeata si amestecati.

Asezonati, dupa gst si serviti cu legume proaspete.

Sos de branza cu sofran

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Sos cald de branza

Sos cald de branza din: branza, cascaval, ardei iute, ceapa rosie, uli, coriandru, rosie, lapte, chips-uri tortilla. Ingrediente:  500gr branza rasa 240gr cascaval ras 1 ardei iute, fara semințe și tocat ½ cana ceapa rosie, tocata 1 lingura ulei ¼ cana coriandru proaspat, tocat 1 rosie proaspata, fara seminte si taiata cuburi 1½- 2 cani […]

 

Reteta zilei: Sos de branza

Sos de branza din: unt, faina, lapte, nucsoara, sare, piper cuisoare, dafin, ceapa, branza cheddar, suc de lamaie. Ingrediente:  40 gr unt 40 gr făină 600 ml lapte 1/2 lingurita nucsoara proaspat rasa sare și piper pentru gust cuișoare proaspete frunze de dafin 1/2-1 ceapa, cubulete 115 gr brânză Cheddar mărunțită suc de lămâie   […]

Sos de ceapă

Reteta zilei: Sos de branza cu ceapa

Sos de branza cu ceapa din: ceapa, bramza cheddar, faina, ulei, apa. Ingrediente:  1 ceapa, feliata 200 gr branza cheddar rasa 1 lingurita de faina 1 lingurita de ulei 1/2 cană de apă       Mod de preparare: Tocati ceapa. Incalziti ulei si gatiti ceapa 1-2 minute. Se adauga faina si gatiti la foc […]

 

 

Sos de rosii uscate cu crema de branza

Reteta zilei: Sos de rosii uscate cu crema de branza

Sos de rosii uscate cu crema de branza din: rosii uscate, crema de branza, smantana, maioneza, sos tabasco, sare, piper, ceapa verde. Ingrediente:  1/4 cana de rosii uscate tocate 240gr crema de branza 1/2 ceasca smantana 1/2 cana maioneza sos Tabasco, dupa gust 1 linguriță de sare 3/4 lingurita piper negru proaspat macinat 2 fire […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.