Reteta zilei: Sos cald de branza

Printeaza

Sos cald de branza din: branza, cascaval, ardei iute, ceapa rosie, uli, coriandru, rosie, lapte, chips-uri tortilla.

Sos_cald_de_branza_05

Sos cald de branza

Ingrediente: 

  • 500gr branza rasa
  • 240gr cascaval ras
  • 1 ardei iute, fara semințe și tocat
  • ½ cana ceapa rosie, tocata
  • 1 lingura ulei
  • ¼ cana coriandru proaspat, tocat
  • 1 rosie proaspata, fara seminte si taiata cuburi
  • 1½- 2 cani lapte
  • chips-uri tortilla, pentru servire

Mod de preparare:

Se încălzește uleiul la foc mare si gatiti ardeiul iute si ceapa pana cand se inmoaie si incepand sa se caramelize.

Sos_cald_de_branza
Se reduce focul la mic și se incorporeaza brânzeturile și lapte si se amesteca bine.

Sos_cald_de_branza_02
Se adauga roșiile și coriandru.

Sos_cald_de_branza_03
Se amesteca bine.

Sos_cald_de_branza_04

Se serveste sosul fierbinte cu chips-uri tortilla.

Sos_cald_de_branza_05

Sos cald de branza

Sos_cald_de_branza_05

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Este bun sosul?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.