Reteta zilei: Somon cu sos de busuioc
PrinteazaSomon cu sos de busuioc din: somon, usturoi, busuioc, patrunjel, ulei, suc de lamaie.
- 2 fileuri de somon
- 1 cățel de usturoi tocat
- 1 linguriță de busuioc uscat
- 1 lingurita de patrunjel uscat
- 4 lingurițe de ulei
- 1 linguriță suc de lămâie
- sare
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 190C.
Spalati pestele si uscați cu șervețele de hârtie.
Într-un bol mic, combinați usturoiul, busuiocul, pătrunjelul, sucul de lămâie și uleiul.
Așezați fiecare file de somon pe o bucată separată de folie. Se condimentează cu sare și piper.
Se întinde amestecul peste somon.
Sigilați folia și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30-35 de minute.
Somon cu sos de busuioc
Pofta buna!





