Reteta zilei: Pui la aburi

Printeaza

Pui la aburi din: pui, apa, paprika, praf de usturoi, condimente, sare, piper.

Ingrediente: Pui la aburi

  • 3 piepti de pui
  • 1 cană de apă
  • paprika
  • praf de usturoi
  • condimente italienesti
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Condimentați carnea cu sare, piper, boia, usturoi pudră și condimente italiene pe toate părțile.

Adăugați 1 cană de apă în oală cu aburi și puneți suportul, așezați pieptul de pui deasupra.

Închideți capacul și puneți supapa în poziția de etanșare.

Gatiti la presiune inalta timp de 12 minute. Lăsați presiunea să se elibereze în mod natural timp de 10 minute, apoi deschideți capacul.
Lasăti să se odihnească 3-5 minute și serviti.

 

Pui la aburi

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pui la aburi
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.