Reteta zilei: Portofele surpriza

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de portofele surpriza din: piept de pui, sunca, branza telemea, unt, cimbrisor si piper.

Portofele surpriza

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui
  • 400 g sunca
  • 150 g branza telemea
  • 100 g unt
  • 1 crenguta cimbrisor
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, pune brânza telemea, untul, usturoiul, cimbrişorul şi un praf de piper. Zdrobeşte toate aceste ingrediente până obţii o cremă.

Portofele_surpriza

Separat, taie pieptul de pui în felii şi bate uşor cu ciocanul de şniţele. Pune pe fiecare felie câte o lingură cu cremă de brânză.

Portofele_surpriza_02

Rulează cu grijă şi prinde cu scobitori sau leagă cu aţă alimentară. Lasă-le câteva minute la rece ca să se întrepătrundă aromele.

Portofele_surpriza_03

Taie sunca in felii froase şi cresteaz-o astfel încât să obţii un portofel în care aşezi rulourile de pui. Pune-le într-o tavă şi stropeşte-le cu apă şi puţin ulei. Dă-le la cuptor 30 de minute.

Portofele_surpriza_04

Portofele surpriza

Portofele surpriza

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.