Reteta zilei: Omleta coapta cu legume

Printeaza

Omleta coapta cu legume din: ulei, usturoi, ceapa, spanac, oua, branza, parmezan, sare, piper, piper cayenne.

Omleta coapta cu legume

Omleta coapta cu legume

Ingrediente: 

  • 1 lingură de ulei
  • 1 lingurita de usturoi tocat
  • 1 ceapă tocată
  • 300gr spanac congelat tocat
  • 5 ouă, bătute
  • 2-½ cești brânză mărunțită
  • ¼ cesti parmezan ras
  • ¼ linguriță sare
  • ¼ linguriță de piper
  • 1 praf piper cayenne

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 175C. Ungeți un vas termorezistent.

Încălziți ulei într-o tigaie mare. Adaugati usturoi si ceapa si gatiti, amestecand ocazional, 4-5 minute.

Omleta coapta cu legume

Se adauga spanac și se continuă gătirea inca 10 minute.

Omleta coapta cu legume

Într-un castron mare, combinați ouăle, brânzeturile, sarea, piperul și piperul cayenne. Se adaugă amestecul de spanac și se amestecă bine. Se toarnă în vasul termorezistent.

Omleta coapta cu legume

Dati la cuptor aproximativ 25-30 de minute. Scoateți și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.

Serviti omleta calda.

Omleta coapta cu legume

Omleta coapta cu legume

Omleta coapta cu legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.