Reteta zilei: Inghetata de ananas cu cirese

Printeaza

Inghetata de ananas cu cirese din: ananas, crema de cocos, rom, apa, sirop de agave, cirese.

Inghetata de ananas cu cirese

Inghetata de ananas cu cirese

Ingrediente: 

  • 250gr de ananas congelat
  • 165 ml cremă de cocos
  • rom
  • ½ ceasca apă
  • 2 linguri de sirop de agave
  • 16 cireșe, tăiate și înjumătățite

 

Mod de preparare:

Puneți toate ingredientele în blender, cu excepția cireșelor. Se amestecă până se omogenizeaza.

Inghetata de ananas cu cirese

Puneți câteva cireșe în interiorul fiecărei forme de inghetata.

Inghetata de ananas cu cirese

Se toarnă inghetata in forme. Dati la frigider peste noapte.

Serviti rece.

Inghetata de ananas cu cirese

Inghetata de ananas cu cirese

Inghetata de ananas cu cirese

Savurati!


Poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Inghetata de banane

Inghetata de banane Ingrediente:  4 banane         Mod de preparare: Tăiați bananele felii subtiri si inghetati timp de 2 ore. Adaugati apoi in blender. Procesati pana se omogenizeaza, cel putin 2-3 minute. Transferati intr-un recipient si dati la congelator 2-3 ore. Serviti rece. Inghetata de banane Savurati! Poate te intereseaza si: Reteta […]

Inghetata de piersici

Reteta zilei: Inghetata de piersici

Inghetata de piersici din: piersici, iaurt, miere, suc de lamaie. Ingrediente:  480gr piersici congelate ½ ceasca de iaurt 3 linguri miere 1 lingura suc de lămâie     Mod de preparare: Puneți piersicile congelate în blender. Adăugați restul ingredientelor. Procesati pana se omogenizeaza. Transferați într-un recipient și dati la congelator timp de 1-2 ore. Serviti […]

 

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Inghetata de ananas cu cirese
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.