Reteta zilei: Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez

Printeaza

Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez din: faina, sare, piper, praf de usturoi, friptura de porc, ceapa, ardei gras, ciuperci, rosii, sos de soia, taitei de orez.

Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez

Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez

 

Ingrediente:

  • ⅓ cana faina
  • 1 lingurita de sare
  • ¼ lingurita de piper
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 bucata friptura de porc, taiata bucati
  • 1 ceapa feliata
  • 1 ardei gras verde, feliat
  • 200-300gr ciuperci proaspete, feliate
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 3 linguri de sos de soia
  • Taitei de orez, fierti al dente

 

Mod de preparare:

Intr-o punga care se inchide etans adaugati faina, sare , piper si praf de usturoi . Se adauga carnea si se agita bine.

carne de porc

Adaugati carnea intr-o cratita, apoi adaugati ardei gras , ceapa , ciuperci și apoi se toarna roșiile și sos de soia.

Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez

Gatiti la foc mic 3-4 ore. Serviti pe pat de taitei de orez.

Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez

Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez

Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna friptura de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.