Reteta zilei: Cosulete aperitiv

Printeaza

O reteta delicioasa de cosulete aperitiv din: aluat, ficat de pui, masline, ciuperci, ceapa, ardei, patrunjel, oua, sare si piper.

Cosulete aperitiv

Ingrediente:

  • un pachet aluat pentru foietaj
  • 500 gr ficat de pui fiert
  • 200 gr masline feliate
  • 300 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile, ceapa si ardeiul se toaca marunt si apoi se calesc in putin ulei  pana se inmoaie. Ficatul si  patrunjelul se toaca marunt, se adauga maslinele feliate si restul de legume calite.

Cosulete_aperitiv

Compozitia obtinuta se amesteca bine cu ouale, sarea si piperul.

Cosulete_aperitiv_02

Aluatul se lasa sa se decongeleze, dupa care se taie in patratele si se aseaza in forme speciale. Fiecare forma se umple cu compozitia de legume si ficat si se lasa la cuptor sa se coaca.

Cosulete_aperitiv_04

Din aluat se taie betisoare subtiri si se coc separat, usor indoite intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Cosulete_aperitiv_05

Dupa ce betisoarele s-au copt se pun manere la cosulete.

Cosulete_aperitiv_09

Cosulete aperitiv

Cosulete aperitiv

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cosulete aperitiv
  • cosulete din aluat de pizza

3 comentarii

  1. Mi-ai dat o idee cu cosuletele astea aperitiv

  2. Tirloi Anisoara

    Ce tari sunt aperitivele astea

  3. Arata bine, sper sa fie si gustoase

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.