Reteta rosii umplute

Printeaza

Reteta rosii umplute din: rosii, usturoi, patrunjel, pesmet, ulei, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Reteta_rosii_umplute

  • 4 roşii medii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 50 g pesmet
  • 8 linguri de ulei de măsline
  • 5 linguri de parmezan proaspăt ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se preîncălzeşte cuptorul la 200 °C (cuptorul cu ventilaţie la 180°C) Roşiile se spală, se curăţa de cotor, se taie in două şi se scobesc cu o lingură. Jumătăţile de roşii se lasă la scurs într-o sită (răsturnate).

Usturoiul se curăţă si se taie cubuleţe. Pătrunjelul se spală, se scutură de apă şi se toacă mărunt. Pesmetul se amestecă cu 6 linguri de ulei, usturoiul şi pătrunjelul şi se condimentează cu sare şi piper.

Se umplu jumătătile de roşii cu compoziţia de mai’sus, iar pe deasupra se presară brânză. Se unge o tava cu restul uleiului.

Jumătăţile de roşii se aşează in tava şi se coc la cuptor aproximativ 30 de minute.

Reteta rosii umplute

Reteta_rosii_umplute

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.