Reteta chiftele cu sos de rosii

Printeaza

Reteta chiftele cu sos de rosii din: carne de vita, ou, pesmet, cascaval, lapte, suc de rosii, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Reteta_chiftele_cu_sos_de_rosii

  • 800 g carne tocată de vită
  • un ou
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri lapte
  • 50 g caşcaval
  • 300 ml suc de roşii
  • o lingura pudra de ceapă uscată
  • o lingură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pesmetul si laptele se pun împreună într-un castronel si se lasă să se umfle. Apoi i se adaugă carnea tocată, oul, caşcavalul, sare şi piper. Se amestecă şi cu mâna umedă se modelează chiftelele.

Sucul de roşit împreună cu pătrunjelul şi pudra de ceapă uscată se pun pe foc. Se poate adăuga apă dacă se doreşte un sos mai lung.

In momentul în care fierbe, se pun chiftelele şi se lasă pe foc 15 minute. Se potriveşte gustul de sare si piper şi se servesc cu garnitură, după gust.

Reteta chiftele cu sos de rosii

Reteta_chiftele_cu_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.