Reteta budinca de clatite cu branza de vaci

Printeaza

Reteta budinca de clatite cu branza de vaci din: faina, unt, lapte, ou, sare, branza de vaci.

Ingrediente:Reteta budinca de clatite cu branza de vaci

  • 80 g fâinâ
  • 1 ou
  • 1 pahar de lapte
  • sare
  • 100 g branză de vaci
  • 10 g unt

 

Mod de preparare:

Din faina, 1/2 ou, puţina sare şi lapte se amesteca o compoziţie panâ se omogenizeazâ. Se subţiazâ cu restul de lapte amestecand mereu, panâ cand are consistenţa unei smantani subţiri.

Se ia din această compoziţie, se toarnă în tigaia speciala cu teflon, fără grăsime şi se prăjeşte pe ambele părţi, fârâ sâ se rumenească.

Se umplu apoi clătitele cu brinza de vaci amestecată cu jumătate de ou şi se rulează cu marginile îndoite în interior, ca să nu iasă umplutura.

Se dau la cuptor ca şi budinca de tăiţei şi se lasă în baia de apă 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.