Reteta antreu: Ciuperci cu maioneza

Printeaza

Ciuperci cu maioneza din: ciuperci, zeama de lamaie, maioneza.

Ingrediente:Ciuperci cu maioneza

  • 500 g ciuperci albe
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • maioneză cu mai multă lămâie

 

Mod de preparare:

Se aleg ciupercuţe mici care se spală în mai multe ape; apoi se pun la fiert cu un litru de apă şi zeama de lămâie şi se lasă să fiarbă 15 minute. Se scot din apă, se sicurg şi se amestecă bine cu maioneza în care s-a pus mai mult suc de lămâie decât de obicei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.