Ragu de porc

Printeaza

Ragu de porc din: piept de porc, ardei, rosii, masline, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ragu de porc

  • 400 g piept de porc
  • 2 ardei graşi verzi
  • 2 ardei graşi galbeni
  • 2 ardei graşi roşii
  • o conservă mică roşii în bulion
  • 3 roşii de gătit
  • 150 g măsline
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată cubuleţe se pune la călit în ulei. După ce şi-a schimbat culoarea, se pun ardeii tăiaţi mai mare. Se presară sare, piper, se lasă să se înmoaie, se toarnă apă şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se adaugă roşiile conservate, cele proaspete, măslinele, se mai completează cu apă şi se lasă la fiert încă 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.