Quinoa cu mazăre verde şi migdale
PrinteazaQuinoa cu mazăre verde şi migdale din: quinoa, apa, mazare, migdale, sare, unt.
Ingrediente:
- ½ – cană de quinoa
- 1 cană de apă
- ½ cană de mazăre verde
- ¼ cană de migdale curăţate de coajă şi tăiate felii
- sare
- 1 linguriţă de unt clarefiat (Ghee)
Mod de preparare:
Spală quinoa bine în mai multe ape. Scurge-o bine.
Înfierbântă o tigaie şi coace quinoa uscată timp de aproape 5 minute, învârtind constant.
Adaugă apă, învârte şi lasă până fierbe. Acoperă, dă focul la mic şi lasă să fiarbă înăbuşit timp de încă 10 minute. Amestecă înăuntru sarea şi uleiul de unt.
Adaugă mazărea verde şi migdalele şi prăjeşte timp de încă 5 minute.
Pofta buna!