Porumb fript pe gratar

Printeaza

Porumb fript pe gratar din: porumb, unt, gheata.

Ingrediente:Porumb fript pe gratar

  • 4 ştiuleţi de lapte
  • 4 linguri unt
  • 3 linguri gheaţă zdrobită pentru fiecare ştiulete

 

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ştiuleţii de foi şi mătase. Tăiaţi pentru fiecare câte o bucată de folie suficient de mare cât să înfăşoare ştiuletele de două ori. Puneţi folia cu partea strălucitoare în sus şi plasaţi ştiuletele pe diagonală.

Adăugaţi 3 linguri gheaţă zdrobită şi 1 lingură unt în fiecare pachet. Este important să înfăşuraţi în aşa fel încât marginile foliei să se închidă cât mai bine, ca să nu curgă gheaţa topită şi untul.

Puneţi pe grătar pacheţele cu ştiuleţi şi lăsaţi la fript cca 30 min, întorcându-le după 15 min. Timpul de coacere depinde de soiul porumbului şi de gradul de maturizare a boabelor.

Serviţi porumbul fierbinte, cu unt, sare şi piper, sau cu sosul preferat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.