Porumb copt aromat

Printeaza

Porumb copt aromat din: porumb, ulei, ceapa, usturoi, bulion, ardei, cimbru, busuioc, sare.

Ingrediente:Porumb copt aromat

  • 4 ştiuleţi de porumb
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 500 g bulion
  • 1/2 ardei iute tocat
  • cimbru
  • busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

Se frig pe grătar 4 ştiuleţi de porumb.

Pentru sos, se călesc, în 2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă şi 2-3 căţei de usturoi, 1 min. Se adaugă 500 g bulion şi 1/2 ardei iute tocat şi se fierbe 10-15 minute, până se îngroaşă.

Se adaugă cimbru, busuioc şi sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.