Popcorn cu branza

Printeaza

Popcorn cu branza din: popcorn, unt, parmezan, boia iute.

Ingrediente:Popcorn cu branza

  • popcorn
  • 75 g de unt
  • 75 g de parmezan
  • un praf de boia iute

 

Mod de preparare:

Se prepară o pungă de popcorn de 100 g la microunde sau 100 g de boabe de porumb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se topesc 75 g de unt, se adaugă 75 g de parmezan şi un praf de boia iute.

Se stropeşte peste popcornul făcut şi se amestecă bine. Se pune pe o tavă şi se rade pe deasupra încă ceva parmezan.

Se coace la 200° C/ gaz 7 timp de 4-5 minute, până când devine crocant şi rumen. Se poate păstra într-un recipient etanş până la 3 zile.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • popcorn cu cascaval acasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.