Pizza cu sunca si pepperoni

Printeaza

Pizza cu sunca si pepperoni din: faina, drojdie, sare, zahar, ulei, sos de rosii, sorii, sunca, pepperoni, ardei, masline, busuioc.

Ingrediente:Pizza_cu_sunca_si_pepperoni

  • 300 g făină
  • 15 g drojdie proaspătă
  • 1/2 linguriţă sare
  • o linguriţă zahăr
  • 75 ml apă călduţă
  • 3 linguri ulei de măsline

Pentru topping:

  • 2-3 linguri sos de roşii
  • 2 roşii
  • 3 felii şuncă
  • 100 g pepperoni
  • un ardei gras
  • 10 măsline
  • busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, făina se amestecă cu sarea, iar drojdia se amestecă cu zahărul, uleiul şi apoi se pune şi puţină apă călduţă, cât să ajute creşterea. Se lasă 10 minute.

Se toarnă apoi peste făină, se amestecă, se frământă şi se lasă la crescut până ce îşi dublează volumul. Se întinde aluatul pe masa presărată cu făină şi apoi se transferă în tava de copt.

Se unge cu sosul de roşii, se pun şunca şi pepperoni tăiate felii, roşiile şi ardeiul tăiate rondele, măslinele. Se coace 20 de minute.

Se serveşte cu busuioc proaspăt.

Pizza cu sunca si pepperoni

Pizza_cu_sunca_si_pepperoni

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.