Piure de cartofi aromat

Printeaza

Piure de cartofi aromat din: cartofi, unt, lapte, mustar.

Ingrediente:Piure de cartofi aromat

  • 1,5 kg de cartofi, tăiaţi în bucăţi
  • 100 g de unt
  • 100 ml de lapte
  • 1 linguriţă de muştar

 

 

Mod de preparare:

Pune cartofii într-o oală mare, acoperă-i cu apă clocotită şi fierbe-i timp de 20 de minute sau până când sunt fragezi.

Scurge-i într-o strecurătoare şi lasă-i câteva momente să se usuce, înainte de a-i transfera din nou în oală. Adaugă untul, laptele şi muştarul, asezonează după gust şi pasează cartofii până când obţii un piure cremos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.