Reteta zilei: Piure de cartofi cu crema de branza
PrinteazaPiure de cartofi cu crema de branza din: cartofi, crema de branza, lapte, unt, marar, usturoi, sare, piper.
- 4 cartofi
- 1/2 pachet cremă de brânză
- 1/3 cană de lapte
- 1 lingura unt
- 1/4 linguriță de mărar (proaspăt sau uscat)
- 1 cățel de usturoi (sfărâmat)
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Adaugati cartofii într-o oală, acoperiți cu apă, aduceți la fierbere și fierbeți aproximativ 20 de minute.
Între timp, puneți usturoiul și untul sfărâmate într-o oală mică, adăugați lapte și aduceți aproape la fierbere. Opriți focul și pastrati deoparte.
Scurgeți cartofii și puneți-i într-un vas mare. Adăugați cremă de brânză, laptele cu unt și mărar. Se condimentează cu sare și piper.
Pasati si serviti cald.
Piure de cartofi cu crema de branza
Pofta buna!





