Piept de rata cu struguri verzi

Printeaza

Piept de rata cu struguri verzi din: piept de rata, bacon, struguri, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_rata_cu_struguri_verzi

  • 2 piepţi de raţă
  • 4 felii de bacon
  • 300 g struguri verzi
  • sare
  • piper alb măcinat

 

Mod de preparare:

Tai baconul în felii subţiri sau chiar în jumătăţi de felii. Tai cele două bucăţi de piept de raţă în felii groase de cel mult 1 cm. Infăşori fiecare felie de piept de raţă în felii de bacon.

Frigi aceste pacheţele pe grătar, întorcându-le pe ambele părţi.
Frigi puţin şi boabele de struguri, având grijă să le întorci rapid.

Presari carnea friptă, după gust, cu sare şi piper alb măcinat. Serveşti preparatul fierbinte, alături de struguri.

 

Piept de rata cu struguri verzi

Piept_de_rata_cu_struguri_verzi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.