Piept de pui cu susan si soia

Printeaza

Piept de pui cu susan si soia din: piept de pui, unt, sos de soia, faina, seminte de susan, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui cu susan si soia

  • 4 piepţi de pui (aproximativ 150 g)
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri sos de soia
  • 100 g făină de grâu
  • 75 g seminţe susan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se rumenesc seminţele de susan timp de cinci-zece minute în cuptor la 160 C, fără să se ardă. Se amestecă făina cu sarea, piperul şi seminţele şi se aşază pe o bucată de hârtie de copt.

Puiul se dă prin sosul de soia şi se presează pe hârtia cu făina şi susan, pe ambele părţi. Se aşază puiul într-un singur strat, într-un vas de Jena (sau o tavă de cuptor) şi se toarnă deasupra untul topit.

Se coace timp de aproximativ patruzeci de minute, la 180 – 200° C, turnându-se o singură dată din sosul din tava peste pui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.