Piept de curcan cu masline si ardei gras
PrinteazaPiept de curcan cu masline si ardei gras din: piept de curcan, masline, vin rosu, ardei gras, ceapa, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- un piept de curcan
- 300 g măsline feliate
- 750 ml vin roşu
- un ardei gras
- o ceapă
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de curcan se spală cu jet de apă rece şi se şterge apoi cu un şervet absorbant de bucătărie. După aceea, se pune într-o tigaie, în ulei încins, să se rumenească pe ambele părţi şi apoi se scoate.
In acelaşi ulei se pun ceapa şi ardeiul tăiate mărunt. După ce se înmoaie, se adaugă măslinele. Se lasă 2 minute, se pune carnea, se toarnă vinul şi se completează cu apă ca să fie carnea acoperită. Se presară sare şi piper şi se lasă la fiert aproximativ 40 de minute.
Piept de curcan cu masline si ardei gras
Pofta buna!