Piept de curcan cu masline si ardei gras

Printeaza

Piept de curcan cu masline si ardei gras din: piept de curcan, masline, vin rosu, ardei gras, ceapa, ulei, sare, piper.

Piept_de_curcan_cu_masline_si_ardei_gras

Ingrediente:

  •  un piept de curcan
  •  300 g măsline feliate
  •  750 ml vin roşu
  •  un ardei gras
  •  o ceapă
  •  2 linguri ulei
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se spală cu jet de apă rece şi se şterge apoi cu un şervet absorbant de bucătărie. După aceea, se pune într-o tigaie, în ulei încins, să se rumenească pe ambele părţi şi apoi se scoate.

In acelaşi ulei se pun ceapa şi ardeiul tăiate mărunt. După ce se înmoaie, se adaugă măslinele. Se lasă 2 minute, se pune carnea, se toarnă vinul şi se completează cu apă ca să fie carnea acoperită. Se presară sare şi piper şi se lasă la fiert aproximativ 40 de minute.

Piept de curcan cu masline si ardei gras

Piept_de_curcan_cu_masline_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.