Peste cu sos verde

Printeaza

Peste cu sos verde din: peste, maioneza, spanac, spanac, tarhon, patrunjel, frunze de ceapa verde, sare, ulei.

Ingrediente:Peste cu sos verde

  • 1,5 kg peste
  • 500 g maioneza
  • 100 g spanac
  • 100 g tarhon
  • 100 g patrunjel
  • 100 g frunze ceapa verde
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi în apă cu sare spanacul, tarhonul, pătrunjelul şi ceapa verde, timp de aproximativ 20 de minu­te.

Strecori zeama, iar zarzavaturile fierte le pui în blender şi faci un piure subţire.

Il strecori printr-o sită şi opreşti numai sucul verde.

Adaugi maioneza şi amesteci totul foarte bine cu mixerul.

Peştele îl prăjeşti în ulei încins şi-l serveşti cu sosul verde.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.