Paste cu orez salbatic, muschi de vitel si ciuperci

Printeaza

Paste cu orez salbatic, muschi de vitel si ciuperci din: tagliatelle de preferinţă verzi cu spanac, ulei,  orez sălbatic, muşchi de viţel, sare, piper alb măcinat, ciu­perci proaspete, roşii cherry

 

Ingrediente:Paste_cu_orez_salbatic_muschi_de_vitele_si_ciuperci

  • 250 g tagliatelle, de preferinţă verzi, cu spanac
  • 30 ml ulei
  • 150 g orez sălbatic
  • 300 g muşchi de viţel
  • sare
  • piper alb măcinat
  • 200 g ciu­perci proaspete
  • 200 g roşii cherry

 

 

Mod de preparare:

Speli orezul, îl laşi să se înmoaie în apă rece 1/2 oră, după care îl fierbi respec­tând indicaţiile de pe plic, în circa 450 ml apă.

Fierbi şi pastele în apă uşor sărată, conform instrucţiunilor de pe amba­laj.

Cureţi ciupercile şi, dacă sunt mici, le laşi întregi, iar dacă sunt mari le tai în felii.

Incingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ciupercile. După 2-3 minute, pui roşii­le cherry întregi şi le mai laşi pe foc pentru câteva minute.

Ai grijă să nu se înmoaie roşiile şi nici să nu se spargă.

Scoţi ingredientele vegeta­le şi, în uleiul rămas, înăbuşi felii de muşchi de viţel.

După ce s-au pătruns şi le-ai scos pe o farfurie, le presari cu sare şi piper.

Pe fiecare farfurie, aşezi pastele cu orez, deasupra muşchiuleţul şi în mijloc ciupercile sotate.

Paste cu orez salbatic, muschi de vitel si ciuperci

Paste_cu_orez_salbatic_muschi_de_vitele_si_ciuperci

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Vrăbioară de vitel cu paste

Vrăbioară de vitel cu paste din: vrabioara de vitel, paste, oua, telemea de oaie, ulei, unt, sare si piper. Ingrediente: 500 g vrabioara de vitel 600 g paste scurte 4 oua 150 g telemea de oaie 50 ml ulei 50 g unt sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.