Paste carbonara cu busuioc

Printeaza

Paste carbonara cu busuioc din: paste, bacon, oua, parmezan, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Paste carbonara cu busuioc

  • 500 g paste
  • 250 g bacon afumat
  • 6 ouă
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze busuioc

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert în apă cu sare, respectând timpul de fierbere înscris pe pachet. Intre timp, se bat ouăle cu parmezanul ras, sare şi piper.

Baconul se taie cubulete care se rumenesc într-o tigaie fără grăsime. Se scurg pastele, se pun în tigaia cu pieptul de porc rumenit, se adaugă ouăle şi un pic de apă de la pastele fierte şi se amestecă energic timp de 5 minute.

Se decorează cu busuioc proaspăt şi se aduc la masa imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.