Paste carbonara cu parmezan

Printeaza

Paste carbonara cu parmezan din: spaghete, bacon, oua, ulei, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Paste carbonara cu parmezan

  • 400 g spaghete
  • 150 g bacon
  • 5 ouă
  • o lingură ulei
  • o lingură parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu sare.

Intre timp, baconul se taie cuburi mici care se rumenesc în ulei, iar ouăle se bat cu un praf de sare.

Pastele bine scurse se pun în tigaie cu baconul rumenit, se adaugă ouăle şi se amestecă, la foc mic, în aşa fel încât să nu rezulte o omletă, ci totul să fie cremos.

Se serveşte cu parmezan deasupra şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.