Pangasius la tava

Printeaza

Pangasius la tava din: file de pangasius, ulei de masline, seminte de coriandru, cimbru uscat, vin alb sec, sos de soia, patrunjel si cartofi.

Ingrediente:Pangasius_la_tava

  • 400 g file de pangasius
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingurita rasa seminte de coriandru macinate
  • 1 lingura rasa cimbru uscat
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 cartofi mari

 

Mod de preparare:

Puneţi într-o tigaie la foc mare uleiul de măsline, vinul şi 1 ceşcuţă cu apă. Când acestea încep sa fiarbă în clocot, puneţi fileurile de peşte presărate cu sare şi piper. Adăugaţi coriandrul, cimbrul şi sosul de soia, acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic circa 20 de minute.

Separat, fierbeţi cartofii în coajă, după care curăţaţi-i şi tăiaţi-i în cubuleţe. Serviţi fileul de pangasius cald cu garnitură de cartofi natur, totul stropit cu sosul din tigaie şi presărat cu pătrunjel tocat mărunt.

Pangasius la tava

Pangasius_la_tava

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Adriana Valentina

    Pangasiusul este unul din cei mai buni pesti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.