Pachetele cu dovleac

Printeaza

Pachetele cu dovleac din: dovleac, zahar, scortisoara, ou, lapte.

Ingrediente:Pachetele cu dovleac

  • 1 pachet aluat foitaj 800 g
  • 1 kg dovleac curăţat
  • 3 linguri zahăr
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 1 linguriţă sare
  • 1 gălbenuş
  • 1 lingură lapte

Mod de preparare:

Ţii aluatul foitaj la decongelat. Dai dovleacul prin râzătoare, apoi 3 amesteci cu sarea şi-l laşi deoparte 10 minute.

Ulterior, 3 storci bine de a zeamă şi-l combini cu zahărul şi cu scorţişoara.

Intinzi cele 4 fâşii de aluat, le decupezi în pătrăţele şi le umpli cu amestecul de dovleac.

Aduni colţurile pătratului astfel încât să obţii plăcinte în formă de pacheţele.

Pui plăcintele pe o tavă cu hârtie de copt, le ungi cu gălbenuşul amestecat cu lapte şi le coci 30 de minute în cuptorul încins.

 

Pofta buna!

 


 

poate te intereseaza si:

Terina cu manatarci

Terina cu ciuperci de padure

Terina cu manatarci din: manatarci, oua, ceapa, usturoi, paine, smantana, cascaval, unt, patrunjel, ulei, foi de placinta, sare si piper. Ingrediente: 1 kg ciuperci (manatarci) 4 oua 1 ou pentru uns pe deasupra 2 cepe 4 catei de usturoi 1 felie de paine inmuiata in lapte 50 ml smantana 100 g cascaval 50 g unt 1 […]

Terina cu fistic si carne

Terina cu fistic si carne

Terina cu fistic si carne din: carne, bacon, vin, ceapa, ou, dafin, rozmarin, ulei, sare, piper, fistic. Ingrediente: 500 g carne de iepure 250 g carne de porc 250 g carne de vitei 200 g bacon o sticlă de vin alb sec 2 cepe 2 crenguţe de rozmarin 2 foi dafin un ou 100 g fistic […]

 

Pofta buna!

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pachetele cu dovleac
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.