Ostropel de pui cu verdeata

Printeaza

Ostropel de pui cu verdeata din: pui, ulei, faina, usturoi, otet, bulion de rosii, patrunjel, apa calda, sare.

Ingrediente:Ostropel_de_pui_cu_verdeata

  • 1 pui mare
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 cana apa calda
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli puiul şi îl tai bucăţi. în­cingi uleiul într-o tigaie şi rume­neşti carnea pe toate părţile. Când furculiţa pătrunde uşor în carne, scoţi bucăţile într-un castron. Laşi să se scurgă de grăsime în altă cratiţă. Toci usturoiul şi îl căleşti 1 mi­nut, în uleiul scurs, apoi presari făina şi amesteci.

Stingi cu o cană de apă caldă, în care ai diluat bu­lionul de roşii. Laşi să fiarbă 2-3 minute. Pui carnea în sos, con­dimentezi cu sare, după gust. Adaugi pătrunjelul tocat şi oţetul. Laşi să fiarbă acoperit, pentru ca sosul să nu scadă de tot, până x:ând carnea este bine fiartă.

Ostropel de pui cu verdeata

Ostropel_de_pui_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.