Omleta cu branza de capra

Printeaza

Omleta cu branza de capra din: oua, branza, ciuperci, dovlecel, ceapa, ardei, faina, ulei, rosie.

Ingrediente:Omleta cu branza de capra

  • 4 ouă
  • 150 g brânză de capra
  • 100 g ciuperci
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapă
  • 1 ardei
  • 1 lingură făină
  • puţin ulei
  • 1 roşie

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie pui puţin ulei, în care căleşti ceapa, ardeiul, dovlecelul şi roşia, toate tăiate rondele. După ce s-au înmuiat puţin, adaugi ciupercile şi laşi să scadă.

Baţi ouăle cu făina şi cu brânza rasă şi le adaugi peste legume, având grijă să se întrepătrundă. Acoperi cu un capac şi coci omleta cu grijă, la foc mic, fără să amesteci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.