Nuci umplute cu dulceata si ciocolata

Printeaza

Nuci umplute cu dulceata si ciocolata din: oua, ulei, lapte, zahar, vanilie, amoniu, faina, dulceata, ciocolata.

Ingrediente:Nuci umplute cu dulceata si ciocolata

  • 2 ouă
  • 13 linguri ulei
  • 13 linguri lapte
  • 100 g zahăr
  • 1 lingură esenţă de vanilie
  • 1 plic de amoniu pentru prăjituri
  • 500 g făină
  • un praf de sare
  • dulceaţă
  • cremă de ciocolată

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle cu zahărul şi un praf de sare, până se obţine o spumă fină, albicioasă. Se adaugă treptat uleiul, laptele, amoniul stins şi vanilia. Se încorporează făina lingură cu lingură, până se obţine un aluat care nu se lipeşte.

Se fac bile mici de cocă, se încinge bine forma şi se pun biluţele foarte repede, pentru că aluatul se coace instant. Se doc la foc mic, cca 1 1/2 minut.

Se umplu nucile cu cremă sau dulceaţă, se lipesc câte două şi se pudrează cu zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.