Muşchi de porc umplut cu prune uscate

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi de porc umplut cu prune uscate din: busuioc, muschi de porc, prune uscate, ulei de masline, sare, piper, vin alb, unt si dulceata de caise.

Ingrediente:Muşchi de porc umplut cu prune uscate

  • 2 crenguţe de busuioc proaspăt
  • 1 kg de muşchi de porc
  • 300 g prune uscate
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

sos :

  • 2 pahare vin alb
  • 2-3 linguri dulceaţă de caise
  • 200 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se scobeşte cu ajutorul unui cuţit ascuţit muşchiul de porc, în aşa fel încât să poată fi umplut cu prune uscate. Se scot sâmburii prunelor şi seîndeasăîn muşchiul de porc, prună cu prună.

Se asezonează totul cu sare, piper şi cu busuioc mărunţit. Se stropeşte carnea cu puţin ulei de măsline şi se dă la cuptor pentru 60 de minute.

Pentru sos se încinge unt într-o crăticioară şi se stinge cu vin. Se amestecă bine şi se adaugă şi dulceaţa de caise. Se presară sare şi piper. Se toarnă sosul peste friptură.

Muşchi de porc umplut cu prune uscate

Muşchi de porc umplut cu prune uscate

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • muschi de porc umplut cu prune uscate
  • muschiulet de porc cu bechen si prune uscate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.