Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si cascaval din: muschiulet de porc, ciuperci, cascaval, unt, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si cascaval

  • 600 g muşchiuleţ de porc
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 100 g caşcaval
  • 25 g unt
  • 2 ouă
  • o lingură de făină
  • 300 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se despică muşchiul în două, se bate cu ciocanul de şniţele, se presară cu sare şi piper, cu caşcaval ras şi cu ciupercile călite sau fierte şi scurse de apă.

Se rulează, se trece prin faină, ou bătut şi pesmet, după care se prăjeşte într-o tigaie cu grăsime multă, la foc potrivit.

Se serveşte cu diverse garnituri şi cu unt fierbinte pe deasupra. La fel se poate prepara şi cotletul de porc

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.