Muschi de porc umplut cu bacon

Printeaza

Muschi de porc umplut cu bacon din: ulei de masline, usturoi, rosii uscate, masline, parmezan, nuci de pin, muschi de porc, bacon.

Ingrediente:Muschi de porc umplut cu bacon

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 6 rosii uscate, fărâmițate
  • 6 masline verzi, tocate
  • 25g parmezan, ras
  • 2 linguri nuci de pin
  • 500 g muschi file de porc
  • 2-4 felii bacon

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 190C.

Pentru a prepara umplutura, se incinge uleiul de masline intr-o tigaie, se adauga usturoiul zdrobit, rosiile uscate si masline verzi tocate și se fierbe la foc mediu timp de 2-3 minute, amestecand des.

Scurgeți uleiul si pastrati umplutura intr-un bol. Adăugați parmezan ras și nuci de pin peste amestecul de rosii. Asezonati umplutura cu piper negru proaspat macinat.

Indepartati orice urma de grasime, faceti o tăietură de-a lungul fileului. Puneti umplutura pe jumătate, răspânditi uniform. Rulati cu bacon. Procedati la fel cu cealalta jumatate. Prajiti intr-o tigaie pana se rumenesc bine.

Transferati într-un vas de copt si dati la cuptor pentru 45-50 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.