Minitarte cu kiwi si piersici

Printeaza

Minitarte cu kiwi si piersici din: ulei, zahar, praf de copt, sare, compot, kiwi, gelatina.

Ingrediente:Minitarte cu kiwi si piersici

  • 100 ml ulei
  • 120 ml apă caldă
  • 100 g zahăr pudră
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 borcan compot de piersici
  • 4-5 kiwi
  • 1 plic gelatină incoloră

 

Mod de preparare:

Amesteci într-un bol făina, uleiul, apa caldă, zahărul pudră, praful de copt şi sarea. Vei obţine un aluat moale, dar care nu se ţine de degete.

Intinzi aluatul în formele de tarte şi le dai la cuptor până se rumenesc, apoi le scoţi din forme şi le răstorni. Feliezi piersicile, bine scurse, şi kiwi. Pui în minitarte câte 2-3 felii de fructe.

Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o amesteci cu compotul de piersici. Torni puţin peste tarte, pe care le dai la rece până se întăreşte gelatina.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.