Miel cu anghinare

Printeaza

Miel cu anghinare din: carne de miel, pulpa de miel, rozmarin, cimbru verde, anghinare in saramura, rosii, ulei de nuci, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Miel cu anghinare

  • 1,5 kg carne de miel
  • 500 g bucati din pulpa de miel, fara os si piele
  • rozmarin si cimbru verde
  • 1 kg anghinare in saramura
  • 30 g ulei de nuci
  • 150 g mustar dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea de miel se aplatizează. Rozmarinul se taie foarte fin şi se amestecă cu muştarul. Cu 1/2 din această compoziţie se unge carnea şi se umple cu bucăţile de miel.

Se rulează, se leagă, se condimentează şi se unge cu restul de compoziţie. Se frige într-o tavă cu puţin ulei de nuci, anghinare şi cu cimbru verde până se rumeneşte.

Se intro­duce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, timp de 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.