Medalion de somon cu sparanghel si muguri de mazare
PrinteazaMedalion de somon cu sparanghel si muguri de mazare din: somon (sau şalău, ton), tarhon uscat, sare, piper, ulei de masline, sparanghel verde, muguri de mazăre verde (sau de grâu).
- 500 g somon (sau şalău, ton)
- 1 lingură tarhon uscat
- sare, piper după gust
- 1 lingură ulei de măsline
Pentru garnitură:
- 10 fire de sparanghel verde
- muguri de mazăre verde (sau de grâu)
- 1 lingură ulei de măsline
Mod de preparare:
Tai fileurile de peşte sub formă de medalion, le aromatizezi cu tarhon uscat, le condimentezi, după gust, cu sare şi piper, apoi le sotezi, cu o lingură de ulei, la foc iute, circa 3 minute pe fiecare parte.
Le scoti deoparte din tigaie şi le păstrezi calde. Separat, opăreşti 2-3 minute sparanghelul în apă cu putină sare.
Strecori sparanghelul şi îl sotezi într-o lingură de ulei de măsline până se rumeneşte uşor.
Medalion de somon cu sparanghel si muguri de mazare
Pofta buna!