Medalion de somon cu sparanghel si muguri de mazare

Printeaza

Medalion de somon cu sparanghel si muguri de mazare din: somon (sau şalău, ton), tarhon uscat, sare, piper, ulei de masline, sparanghel verde, muguri de mazăre verde (sau de grâu).

Ingrediente:Medalion_de_somon_cu_sparanghel_si_muguri_de_mazare

  • 500 g somon (sau şalău, ton)
  • 1 lingură tarhon uscat
  • sare, piper după gust
  • 1 lingură ulei de măsline

Pentru garnitură:

  • 10 fire de sparanghel verde
  • muguri de mazăre verde (sau de grâu)
  • 1 lingură ulei de măsline

Mod de preparare:

Tai fileurile de peşte sub formă de medalion, le aromatizezi cu tarhon uscat, le condimen­tezi, după gust, cu sare şi piper, apoi le sotezi, cu o lingură de ulei, la foc iute, circa 3 minute pe fiecare parte.

Le scoti deoparte din tigaie şi le păstrezi calde. Separat, opăreşti 2-3 minute sparanghelul în apă cu putină sare.

Strecori sparanghe­lul şi îl sotezi într-o lingură de ulei de măsline până se rumeneşte uşor.

Medalion de somon cu sparanghel si muguri de mazare

Medalion_de_somon_cu_sparanghel_si_muguri_de_mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.