Marca germana de bere Henninger

Printeaza
  • Marca_germana_de_bere_HenningerProducator: Henninger Brau AG
  • Localitate: Frankfurt am Main
  • Tip: lager
  • Concentratie de alcool: 5,5%
  • Fermentatie: la temperaturi joase
  • Pahar recomandat: de tip flute

Marca germana Henninger Brau este o societate din Frankfurt, care merita vizitata mai cu seama pentru  enormul siloz cu turn, înalt de 110 metri, în care încap pâna la 16.000 de tone de orz. Logo-ul firmei  Henninger se inspira de la un alt turn, mult mai vechi, Eschenheimer Turm, care facea parte din  sistemul defensiv al orasului medieval.

DEGUSTARE

Henninger Export Classic este o bere lager blonda, cu o usoara aroma de malt si hamei, cu note de  struguri. Mirosul e destul de robust, dulce, cu o usoara nota de hamei la final. Spuma este fina si  nu foarte abundenta. Se consuma la o temperatura situata între 6 si 8° C.

ALTE VARIETATI

Firma Henninger produce o gama variata de beri, printre care: Dunkler Bock, o bere bruna cu o  concentratie alcoolica de 6,7%, cu un gust tare si robust, realizata special pentru perioada rece, berea Highlander (concentratie alcoolica 5,3%), bere prelucrata cu malt de whisky dupa metoda traditionala  scotiana, cu un parfum si un gust afumate si Diat-Pils, o bere pilsner dietetica, având o concentratie  alcoolica de 4,9%.

 

 

1 comentariu

  1. Nu am gasit marca asta de bere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.