Peste pane aromat cu bere

Printeaza

Peste pane aromat cu bere din: file de peste, bere, oua, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Peste pane aromat cu bere

  • 4 bucăţi file de peşte
  • un pahar făină
  • un pahar bere
  • 2 ouă
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Făina se amestecă cu berea, sare şi piper. Se adaugă gălbenuşurile şi se amestecă. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă. Se trece peştele prin acest amestec şi se prăjeşte în baie de ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.