Mancare de fasole scazuta

Printeaza

Mancare de fasole scazuta din: fasole, ceapa, usturoi, rosii, ulei, marar, sare.

Ingrediente:mancare_de_fasole_scazuta

  • 500 g fasole păstăi
  • o ceapă
  • 5 căţei usturoi
  • 3 roşii de gătit
  • o lingură ulei
  • 1/2 legătură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt se pune la călit.

Fasolea curăţată se scufundă 3 minute în apă clocotită, după care se scoate şi se lasă la scurs. Se pune fasolea peste ceapă, se adaugă 100 ml apă şi se lasă cu capac 20 de minute.

Se pun roşiile curăţate de pieliţe şi trecute prin râzătoare, sare şi se mai lasă 10 minute la fiert. Se aduce la masă cu usturoi cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.