Limba cu maioneza

Printeaza

Limba cu maioneza din: limba de porc, castraveti murati, oua, ulei, mustar uite, sare si piper.

retete

 

Ingredinte:

  • 2 buc. limba de porc
  • 6-8 buc. castraveciori murati
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de mustar iute pentru maioneza
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare

Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in cubulete mici de cca. 3-4 mm.

Se taie si castravetii murati in cubulete de aceeasi marime si se lasa la scurs.

Se prepara o maioneza din doua galbenusuri, ulei si o lingurita din mustar ca sa nu se taie.

Daca la un moment dat maioneza devine prea groasa se dilueaza cu doua linguri de zeama de lamaie.

Avind grija ca toate ingredientele sa fie bine scurse, se amesteca, se potriveste de sare si piper si se da la rece.

Daca limba si muraturile nu sunt bine scurse, pe fundul castronului se va aduna zeama.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

 

Limba cu sos vanatoresc

Limba cu sos de smantana

Limba cu sos de smantana din: limba, smantana, unt, faina, ceapa, marar. Ingrediente: 1 limbă de vacă sau 3-4 limbi de porc (cam 1 kg) zarzavat de supă 1 pahar smîntînă 1 lingură plină cu unt 1/2 lingură făină 1/2 pahar din zeama în care a fiert limba 1/2 ceapă mărar tocat   Mod de […]

Limba cu sos remoulade

Limba cu sos remoulade

Limba cu sos remoulade din: limba, ceapa, morcov, patrunjel, piper, sare, maioneza, castraveciori murati, mustar, ceapa, marar, otet. Ingrediente: 1 kg limbă de vită sau de porc 2 cepe 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 10 boabe de piper sare Pentru sos: 1 pahar maioneză 2-3 castraveciori muraţi, mici piper alb măcinat 1 linguriţă muştar […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.