Legume la cuptor cu bilute de branza

Printeaza

Legume la cuptor cu bilute de branza din: vanata, dovlecei, ardei, ceapa, usturoi, branza de vaci, branza telemea, fulgi de porumb, ulei de masline, unt, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Legume la cuptor cu bilute de branza

  • o vânătă
  • doi dovlecei
  • doi ardei capia
  • un ardei gras
  • o ceapă albă
  • o legătură ceapă verde
  • 5 căţei de usturoi
  • 4 roşii
  • 250 g brânză de vaci
  • 250 g brânză telemea
  • 100 g fulgi de porumb
  • 100 ml ulei de măsline
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Vânata şi dovleceii se spală, se taie rondele subţiri, se amestecă cu sare şi se pun la scurs într-o strecurătoare circa 30 de minute. Ardeii capia şrardeiul gras se spală, se curăţă de seminţe şi se taie felii sau cuburi. Ceapa albă, ceapa verde şi usturoiul se curăţă, se spală şi se taie felii subţiri.

Roşiile se spală, se taie rondele şi se pun într-un bol. într-un bol mai mare se pun toate legumele, se presară sare, piper şi cimbru după gust. Se toarnă uleiul de măsline, se adaugă untul topit şi se amestecă totul.

Se pun într-o tavă adâncă, se adaugă puţină apă, se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc mediu până când legumele sunt moi. Intr-un bol se amestecă brânza de vaci cu brânza telemea sfărâmată, sare, piper şi cimbru. Se modelează sub formă de biluţe apoi se trec prin fulgii de porumb sfărâmaţi.

Se scot legumele în farfurii, se presară cu cimbru, se aşază deasupra biluţele şi se servesc imediat.

 

Legume la cuptor cu bilute de branza

Legume la cuptor cu bilute de branza

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/legume-la-cuptor-cu-bilute-de-branza html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.