Bilute de branza cu ceapa verde

Printeaza

Bilute de branza cu ceapa verde din: branza de vaci, telema de oaie, rucola, ceapa verde, masline, piper, usturoi, mustar, zeama de lamaie, ulei, miere, sare, piper.

Ingrediente:Bilute de branza cu ceapa verde

  • 200 g brânză de vaci
  • 200 g telemea de oaie
  • 200 g rucola
  • frunzele de la 2-3 fire ceapă verde
  • 100 g măsline verzi feliate
  • piper
  • 1 căţel usturoi

Pentru sosul de muştar:

  • 1 lingură muştar
  • 2 linguriţe zeamă de lămâie
  • 1 linguriţă ulei
  • 1 linguriţă miere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dai telemeaua prin râzătoare şi o amesteci cu brânza de vaci şi usturoiul pisat. Toci frunzele de ceapă.

Formezi biluţe din compoziţia de brânză, le presari cu puţin piper şi le „îmbraci” în ceapă verde.

Pentru sos, amesteci toate ingredientele. Aşezi pe farfurii biluţe de brânză, frunze de rucola, felii de măsline şi serveşti cu sos de muştar.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.