Lebar bavarez

Printeaza

Lebar bavarez din: carne, ceapa, sare, piper, maghiran, usturoi, lamaie, untura.

Ingrediente:Lebar bavarez

  • 1 kg carne de vită fără grăsime
  • 200 g ceafă de porc
  • 100 g piept de porc
  • 1 ceapă
  • 30 g sare
  • 1 linguriţă piper alb măcinat
  • 1 linguriţă maghiran
  • 1 căţel de usturoi pisat
  • coaja rasă şi sucul de la 1 lămâie
  • 500 ml apă
  • 5 g untură de porc

 

Mod de preparare:

Se toacă şi se mixează carnea cu sare şi apă (compoziţia să fie ca o ciulama, care se lasă să stea la frigider). După un timp, se amestecă împreună cu ceapa tocată şi alte mirodenii.

Se aşază într-o formă de chec unsă şi se coace 90 până la 120 minute în cuptorul deja încins, la 170-180°C.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.